At træne bækkenbunden og fødslen af barnet så det er skånsomt for vævet, kan sagtens lade sig gøre. Til alle tider og i alle kulturer har kvinder fundet på hjælpemider til at støtte træningen.

 

Den moderne måde er at bruge EPI-NO

EPI-NO Delphine har en blød silikoneballon, der både kan bruges til en nemmere form for mellemkødsmassage samt til at knibe om. Du styrer selv ballonens størrelse med en lille pumpe, så den passer netop til dig. Til ballonen er knyttet et display, hvorpå man kan aflæse sin knibestyrke og se om man har fat det rigtige sted. Displayet kan også bruges til at træne afspænding af bækkenbunden.
Efter fødslen bruger du EPI-NO Delphine til hurtigt at genvinde en stærk bækkenbund.

 

Afrikansk inspiration til naturlig fødsel

Ideen, som førte til udviklingen af EPI-NO, stammer fra Afrika, hvor gravide kvinder forsigtigt indsætter en calabash i skeden for at strække bækkenbundsmusklerne og mindske risikoen for bristninger. Fra denne oldgamle afrikanske skik er EPI-NO og EPI-NO metoden udviklet med hjælp fra gynækologer, jordemødre og gravide kvinder.

 

EPI-NO anvendes af kvinder verden over

Det startede i Tyskland. Nu bruges EPI-NO af kvinder i mere end 25 lande.

 

EPI-NO er testet og godkendt og sikker for dig at bruge

EPI-NO er et klinisk testet og registreret medicinsk hjælpemiddel, produceret og kontrolleret i Tyskland og udført i sikre materialer uden hormonforstyrrende stoffer. Se mere om dette her.