Hvorfor betterbirth.dk?

Hos Props & Pearls møder vi dagligt kvinder, der lever med fødselsgener. Det er bl.a. gener som inkontinens, smerter ved sex eller underlivs-prolaps (hvor man ”taber” underlivet).

Vi vil gerne være med til at forebygge sådanne gener, ved at give dig information om, hvordan du selv kan være med til at forebygge fødselsgener. Vi vil også gerne hjælpe med gode råd, hvis skaden er sket.

Endelig ønsker vi at sætte fokus på emner, der normalt ikke tales så meget om; hverken i forbindelse med graviditet eller i det hele taget. Vi vil her gerne fortælle dig, hvad du selv kan gøre i tilfælde af eks. inkontinens, vaginisme, vulva åreknuder mm.

Derfor har vi udviklet betterbirth.dk. Vi håber, at mange gravide vil bruge og have glæde af betterbirth.dk.

vi har manglet et samlet sted, hvor vi kunne slå mor kroppen op og få den info vi har haft brug for

Anette & mødregruppen

 

 

 Om betterbirth.dk

På betterbirth.dk giver vi dig gode råd og information om gode hjælpemidler.

Hvis du gerne vil gøre noget selv for:

  • at forberede dit underliv til fødsel
  • at komme hurtigere og sikrere tilbage i form efter graviditeten
  • at overkomme gener, som udfordrer dig i eller efter din graviditet

… så er betterbirth.dk udviklet lige præcis til dig.

Der vil løbende komme flere artikler og hjælpemidler til. Så kig forbi igen.

 

Om gode råd på betterbirth.dk 

Vi har samlet og udviklet gode råd baseret på den nyeste viden, vi har kunnet finde.

Ofte viser vi dig en vifte af muligheder – ikke for at give dig stress over alt det du selv kan gøre.. men for at du har noget at vælge imellem. Se hvilke råd eller hjælpemidler der appellerer mest til dig og glem de andre.

 

Om produkterne på betterbirth.dk

Med de rigtige hjælpemidler bliver det hele lidt nemmere, men det kan tage tid at finde frem til det bedste. Det arbejde har vi forsøgt at gøre for dig.

Vi vælger produkter af høj kvalitet og uden kemi.
Mange af de varer du finder på betterbirth.dk er CE-mærkede medicinske hjælpemidler. CE-mærket er din sikkerhed for, at produktet lever op til lovgivningen for medicinske hjælpemidler. Det viser at producenten har dokumenteret produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne.

Hvis der er et produkt, som du savner på betterbirth.dk – eller hvis du har gode erfaringer med et produkt, som du synes burde findes på betterbirth.dk, så flere kvinder kan få glæde af det, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til info@betterbirth.dk.

 

Husk at have din jordemoder eller læge med på råd!

Konsulter din jordemoder, læge eller anden behandler, hvis du er i tvivl om, hvad der evt. er galt eller hvad du skal gøre. Din sundhed er dit ansvar – så lyt til din krop og men husk at tage eksperterne med på råd.

 

Om at handle på betterbirth.dk

I Props & Pearls har vi én fælles e-shop for alle vores aktiviteter. Derfor bliver du ført fra betterbirth.dk over i Props & Pearls’ e-shop, når du ønsker at købe betterbirth produkter.

Når du handler betterbirth produkter, er du med til at støtte:

  • Vores bidrag til bedre fødsler og recovery i Danmark
  • Fistula Foundation, der hjælper unge afrikanske kvinder tilbage til et værdigt liv efter voldsomme fødselsskader. Læs mere om Fistula Foundation her.