Flere mænd som er bekymrede for, at deres kæreste får bristninger under fødslen, vil nok være glade for at kende til EPI-NO. Hvis jeg havde kendt til den, havde jeg helt sikkert selv foræret en til min kæreste!

 

“Kort tid efter at min kæreste var blevet gravid, begyndte jeg at blive ret nervøs, for hvordan hun ville klare fødslen. Hun er ret lille af statur og det var svært for mig at forestille sig, at hun skulle kunne føde en baby uden at gå helt i stykker forneden.

Jeg var bekymret for, hvor smertefuldt det blev for hende både under og efter fødslen. Et par måneder før fødslen kom hun så begejstret hjem med en EPI-NO og fortalte at hun ville i gang med at  træne sin bækkenbund. Hun trænede sin styrke i bækkenbunden i et par måneder op til fødslen, og tre uger før terminen begyndte hun at træne dét at føde barnets hoved vha EPI-NO’s ballon.
Det gav mig stor tryghed at hun forberedte sig så godt, hun overhovedet kunne. Og på et par uger blev hun i stand til at “føde” en ballon på 10 cm i diameter. Det gjorde mig tryg ved den kommende fødsel. Jeg var meget taknemmelig for EPI-NO og for at min kæreste dagligt trænede med den.

Min kæreste gik 14 dage over tid og fødte en stor baby på over 4 kg uden at mellemkødet sprækkede.

Flere mænd, som er bekymrede for, at deres kæreste får bristninger under fødslen, vil nok være glade for at kende til EPI-NO. Hvis jeg havde kendt til den, havde jeg helt sikkert selv foræret en til min kæreste!

EPI-NOen er ikke billig, men den er de penge værd. Nu her, et par måneder efter fødslen, er min kæreste begyndt at genoptræne sin bækkenbund med EPI-NO. EPI-NOen er motiverende for den træning, fordi det er nemt at følge sine forbedringer og arbejde sig op til den samme styrke som før fødslen.”

Morten, København.