Har du født inden for de seneste 12 måneder? Og vil du hjælpe os med at få mere viden om, hvordan kvinder har det med deres bækkenbunde og bækkenbundstræning efter fødslen?

Så deltag i undersøgelsen – det tager kun 5 minutter – og vær med i konkurrencen om lystige bækkenbundstrænere her.

Vi trækker lod én gang om måneden blandt de kvinder, der har bidraget til undersøgelsen i den gældende måned. Værdi 779 kr.  Du kan læse mere om LUNA her.

Tusind tak for dit bidrag.

 

BAGGRUND FOR UNDERSØGELSEN

Hos Props & Pearls vil vi gerne bidrage til at der passes bedre på kvinders underliv efter fødsel.

Ca. 30% af kvinder, der føder vaginalt, vil 3 måneder efter fødslen være inkontinente – eller med andre ord have mistet evnen til at holde på urin, luft og/eller afføring. Et år efter fødslen er tallet oppe på 40%.

Har du født ved kejsersnit, kan du opleve inkontinens pga. den belastning og forandring, som din bækkenbund har været udsat for i graviditeten.

Hvordan har kvinder det egentlig med deres bækkenbund og bækkenbundstræning efter fødslen? Er bækkenbunden stærk nok, når man genoptager motionen? Og hvad kan bidrage til, at flere vil have lyst til at træne denne vigtige muskel – så den bliver stærk og velfungerende.

Det vil vi gerne undersøge lidt nærmere. Undersøgelsen er udarbejdet i samarbejde med Didde Kjær og vi håber, at mange vil være med.

 

HER KAN DU LÆSE MERE OM:

Inkontinens efter fødsel

 

TAK

Undersøgelsen formidles i samarbejde med:

Trilletræning

Momkind